Nusprendžiau pabandyti pagaminti skaniausius saldainius -Rafaello. Pats gaminimo procesas man labai patiko, nes su nekantrumu laukiau kada galėsiu paragauti. :) Todėl siūlau pirmadieniui pasilepinti Rafaello saldainiais. :)
Jums reikės:
- 200 g kokoso drožlių
- 200 g Marcarpone sūrio arba riebios grietinėlės
- 200 g sviesto
- 1 indelio kondensuoto pieno
- 3 valg. šaukštų medaus
- 100 g migdolų
Gaminimas :
- Į indą sudedamas sviestas ir kondensuotas pienas.
- Indas įstatomas į karšto vandens vonelę ir intensyviai maišant ištirpinamas sviestas.
- Supilamos kokoso drožlės (dalį pasiliekame apvoliojimui), gerai išmaišoma ir masė 1 val. padedama į šaldytuvą.
- Marcarpone sūris arba grietinėlė išplakami su medumi, sumaišoma su atšalusia kokoso drožlių mase ir viskas vėl gerai išplakama.
- Migdolai keletą minučių pakepinami sausoje keptuvėje arba orkaitėje.
- Formuojami nedideli Rafaello saldainiai.
- Į saldainių vidų įspaudžiamas migdolas.
- Rafaello saldainiai apvoliojami sausose kokoso drožlėse.
- Naminiai Rafaello saldainiai dedami į šaldytuvą 3-4 val.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą