
Jums reikės:

- 350-400 g įvairių sausainių
- 1 indelio karamelės
- 80 g sviesto
- 100 g juodo šokolado
- 50 g pieniško šokolado
- Sausainius susmulkinti, kai kuriuos iki trupinių su didesniais gabaliukais.
- Puode ištirpinti sviestą, šokoladą ir karamelę, viską dėti į puodą vienu metu ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol keletą kartų pamaišius pasidarys vientisa masė. Ji kartais gali atsiskirti – riebalai sau, saldžioji masė sau, tai tiesiog aktyviau pamaišykite viską.
- Ištirpusią saldžią masę užpilkite ant trupinių, sumaišykite, dėkite į sviestiniu popieriumi arba maistine plėvele ištiestą indą ir suberkite visus trupinius, dėkite į šaldytuvą kol sustings.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą